Bitcoin

NDAX wordt de eerste Canadese beurs ter ondersteuning van XRP’s Utility Fork Fl

Het bereiken van een wereldwijd publiek

De momentopname is al bekend
Alberta-based cryptocurrency NDAX zal de distributie van de aanstaande airdrop van het Flare Network’s Spark (FXRP) token ondersteunen.

FXRP wordt gewaardeerd als 1:1 met de Ripple-aangesloten XRP-cryptocurrency. Gebruikers kunnen de nieuwe token na de snapshot direct in hun portemonnee ontvangen.

Reiken naar een wereldwijd publiek

De NDAX is een van de belangrijkste digitale valutawissels in Canada die al in 2014 werd gelanceerd. Het is geregistreerd bij de Canadese financiële inlichtingendienst FINTRAC.

In april 2019 ging NDAX een samenwerkingsverband aan met Ledger Vault om een hoger niveau van beveiliging te bieden aan haar gebruikers na de enorme QuadrigaCX-controverse die de reputatie van de Canadese cryptocurrency-industrie heeft aangetast.

Dezelfde oplossing voor vermogensbeheer werd ook overgenomen door Uphold, een ander belangrijk handelsplatform dat zijn steun voor FXRP aankondigde.

Eerder deze week heeft Coinspot, een van de oudste Australische beurzen die in 2013 is opgericht, zich ook aangesloten bij de lijst van beurzen die Spark tokens zullen distribueren.

Flare breidt de lijst van ondersteunende beurzen en custody-providers voortdurend uit, maar zulke klootzakken als Binane en Coinbase moeten nog aan boord komen.

Flare CEO Namen Belangrijkste nadelen van Ethereum’s Proof-of-Stake
De momentopname is al bekend
Op 12 Augustus, kondigde Flare aan dat de momentopname van alle XRP-adressen die de Vonkenmunten zullen kunnen claimen op 12 december zal plaatsvinden.

Het viel samen met de verjaardag van Martha Coston, een van de meest invloedrijke vrouwelijke uitvinders van de 19e eeuw, die beroemd is voor de ontwikkeling van de Coston-fakkel.

Met behulp van de EVM probeert Flare slimme contracten naar XRP te halen en tegelijkertijd met het Ethereum-netwerk te bouwen.