Bitcoin

Singaporean Bank, DBS, anerkjenner Bitcoin som fremtiden for Cryptocurrency

I en fersk rapport fremhevet DBS den økende etterspørselen etter digitale eiendeler og avslørte at krypto leder fremtiden for finansiering.

Singaporean bankgigant, DBS, godkjente Bitcoin Trader som fremtiden for cryptocurrency i en 28-siders rapport fra selskapet. I rapporten forklarte DBS kryptoens fremtid og effekten av digitale eiendeler på tradisjonell finans. Rapporten refererte også til den økende etterspørselen etter digitale eiendeler og fordelene deres for innehavere.

I rapporten fremhevet den økende globale interessen for cryptocurrency, sa rapporten:

“Kall det spekulativt, føre var eller bare en del av porteføljediversifisering, digitale valutaer har fanget investorens zeitgeist. Helt siden sentralbankene rundt om i verden tok fatt på en enestående utvidelse av balansen for å bekjempe COVID-19 pandemirelaterte økonomiske motvind, har interessen for cryptocurrencies, sammen med gull, steget. “

Gjennom årene har digital valuta vokst fra å betjene enkeltpersoner til institusjonelle investorer. Begge typer investorer har også flyttet fra å søke anonymitet og personvern til å søke bekvemmelighet og sikkerhet.

I tillegg uttalte rapporten innsatsen fra sentralbanker for å tilby digitale versjoner av fiat-valutaer

I følge rapporten gjennomførte Bank of International Settlements (BIS) en undersøkelse på 66 sentralbanker. Av de undersøkte bankene undersøker 80% for øyeblikket sentralbankens digitale valutaer (CBDC).

Uavhengig av den globale aksept av cryptocurrency, konkluderte den 28-siders rapporten med at digitale eiendeler vil overleve. Dessuten vil overlevelsen ikke få slutt på bruken av andre tradisjonelle metoder.