Singaporean Bank, DBS, anerkjenner Bitcoin som fremtiden for Cryptocurrency

I en fersk rapport fremhevet DBS den økende etterspørselen etter digitale eiendeler og avslørte at krypto leder fremtiden for finansiering.

Singaporean bankgigant, DBS, godkjente Bitcoin Trader som fremtiden for cryptocurrency i en 28-siders rapport fra selskapet. I rapporten forklarte DBS kryptoens fremtid og effekten av digitale eiendeler på tradisjonell finans. Rapporten refererte også til den økende etterspørselen etter digitale eiendeler og fordelene deres for innehavere.

I rapporten fremhevet den økende globale interessen for cryptocurrency, sa rapporten:

“Kall det spekulativt, føre var eller bare en del av porteføljediversifisering, digitale valutaer har fanget investorens zeitgeist. Helt siden sentralbankene rundt om i verden tok fatt på en enestående utvidelse av balansen for å bekjempe COVID-19 pandemirelaterte økonomiske motvind, har interessen for cryptocurrencies, sammen med gull, steget. “

Gjennom årene har digital valuta vokst fra å betjene enkeltpersoner til institusjonelle investorer. Begge typer investorer har også flyttet fra å søke anonymitet og personvern til å søke bekvemmelighet og sikkerhet.

I tillegg uttalte rapporten innsatsen fra sentralbanker for å tilby digitale versjoner av fiat-valutaer

I følge rapporten gjennomførte Bank of International Settlements (BIS) en undersøkelse på 66 sentralbanker. Av de undersøkte bankene undersøker 80% for øyeblikket sentralbankens digitale valutaer (CBDC).

Uavhengig av den globale aksept av cryptocurrency, konkluderte den 28-siders rapporten med at digitale eiendeler vil overleve. Dessuten vil overlevelsen ikke få slutt på bruken av andre tradisjonelle metoder.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.